dimarts, 8 de novembre del 2022

Assemblea AMPA

 Dilluns dia 7 de novembre a les 20:00 hores va tenir lloc l'assemblea anual de l'AMPA a la sala d'actes. L'objectiu d'aquesta assemblea era presentar totes les actuacions que havia fet l'AMPA durant el curs 2021/22, així com aprovar el pressupost de cara al curs 2022/23. 

L'assemblea va transcórrer amb total normalitat i es va aprovar el pressupost de cara a aquest curs. Entre les coses a destacar del pressupost d'aquest curs hi ha el projecte integral d'estudi per als patis. Es tracta d'un projecte en el que es presentarà una millora d'aprofitament dels patis actuals de cara al futur. L'altre gran punt a destacar és que ja s'han posat les extraescolars en marxa amb 193 alumnes inscrits. Per l'edifici de l'Hortalà es faran uns mobles de fusta per tal de poder organitzar millor les aules i contribuir a la seva ergonomia. 

Pel que respecta a activitats, a principis de desembre, ja es concretarà,  col·laborarem amb la Marató de TV3 i s'organitzarà una xocolatada. A finals de curs també hi haurà la festa habitual de cada any amb moltes sorpreses. Sense oblidar que aquest curs tornarem a repetir l'escola de pares amb els continguts que ja us anirem dient un cop estiguin definits. 

Finalment, volem agrair a tots els que vàreu venir a l'assemblea la vostra assistència. A la vegada animar a tothom que ho desitgi a que participi de l'AMPA.