dijous, 2 de desembre del 2021

Assemblea i propostes pel curs 21-22

El passat 23 de novembre es va fer l'assemblea per explicar totes les inversions realitzades durant el curs 20-21 i les propostes d'inversió de cara al curs 21-22.

A continuació un resum de les inversions realitzades durant el curs 20-21 que va està marcat per la pandèmia: 

INVERSIONS EN TIC

Vam fer una aportació per cobrir el rènting de tot el curs per a l'adquisició de nous chromebooks pels alumnes de 3r i 4t de Primària. 

INVERSIONS a L'ESCOLA 

Construcció de 3 nous horts a la terrassa de l'edifici Mascaró, continuant i finalitzant així el projecte horts del curs 19-20. 

Plantilles per al projecte d'ODS de l'escola, que consisteix en gravar les icones dels ODS a la paret externa de l'escola i posar les plaques amb els codis QR corresponents, des d'on qualsevol vianant es pot connectar i veure el treball que fan els alumnes sobre aquest ODS. 

Instal·lació d'un rocòdrom a la paret de la pista. 

Inversions pel curs 21-22: 

DIRIGIDES ALS PARES I MARES DE L'ESCOLA: ○ Conferències en Educació de la Salut ○ Escola de Pares i Mares 

INVERSIONS a L'ESCOLA: 

ETAPA LLAR D'INFANTS Estructura per al moviment dels infants per afavorir el desenvolupament de la seva psicomotricitat. 

ETAPA INFANTIL Renovació del pati per substituir el elements que han sofert un desgast. La 1a idea és trobar un material més resistent per allargar la durabilitat. El treball consta en treure els elements deteriorats i instal·lar uns de nous. 

ETAPA PRIMARIA Comprar instruments per a tots els cicles de primària amb l'objectiu de contribuir a fomentar la creativitat i la sensibilització musical. 

ETAPA SECUNDARIA Comprar 32 Ukeleles per dotar l'aula de música d'un instrument per als alumnes de secundària i contribuir així en el seu aprenentatge musical. 

TECNOLÒGIQUES 

■ Comprar dispositius de so per a les pissarres electròniques, per a substituir aquells que sigui necessari. 

■ Comprar 2 altaveus portàtils per utilitzar en activitats que ho requereixin tant a l'interior com a l'exterior de l'escola. 

■ Comprar dispositius i elements necessaris per a la instal·lació d’una aula audiovisual, o millor dit un suport transversal per a totes les edats: Taula de so, micròfons, auriculars, focus i complements, chroma key i altres fons per a fotografia i vídeo. 

 ACTIVITATS 

■ Diada d’intercanvi de llibres de lectura d’ESO 

■ Participació a La Marató de TV3 amb un berenar el dia 17 de desembre a les 17h. 

 El pressupost presentat de cara al curs 21-22 va ser aprovat per majoria absoluta.

Pel que fa als membres de l'AMPA, hi va haver canvis en l'organigrama. Es va aprovar que la Vocal Marta Vila passés a ser la tresorera de la Junta de l'Ampa Escorial Vedruna Vic. També es van incorporar dos nous vocals: Alex Galí i Mercè Alier.