dijous, 9 de maig del 2019

Resum de la reunió de delegats, direcció de l'escola i l'AMPA

El passat dos de maig es va realitzar una reunió entre tots els delegats de curs, l'escola i l'AMPA. La reunió va tenir dos parts que a continuació us resumim:

  • Primera part a càrrec de la direcció de l'escola.
Ramon Rial es va disculpar perquè per diverses circumstàncies la reunió d'aquest anys s'havia demorat molt. Aquesta part de la reunió va ser interessant perquè es van ajuntar tots els delegats per cursos i es van posar en comú les actuacions i activitats que fa l'escola que creiem positives per donar-los continuïtat. Per una altra banda es van posar en comú les mancances que hi puguin haver, les coses que es creuen que són negatives i s'han d'arreglar o canviar o senzillament les aportacions que creiem que poden millorar. Totes aquestes propostes es van penjar en papers i la direcció de l'escola les estudiarà per tal de poder millorar el que sigui necessari o mantenir el que funciona bé.

  • La segona part de la reunió va córrer a càrrec de l'AMPA.

El president de l'AMPA, David Roura, va posar de manifest la necessitat d'una millor comunicació entre els pares i mares delegats amb l'AMPA. En aquest aspecte va explicar que es crearia una llista de difusió  amb els delegats  per tenir una major comunicació amb els pares. Pertànyer a aquesta llista es totalment voluntari i s'haurà de donar consentiment. També va explicar que es convidaria als delegats a una reunió trimestral perque hi hagi un major intercanvi de necessitats i de qüestions que siguin necessàries.
La novetat important per l'any vinent són les Extraescolars. El proper curs hi haurà un canvi total en la gestió de les extraescolars. El curs 19-20 ho gestionarà una empresa externa. La comissió d'extraescolars encara hi serem per vetllar pel bon funcionament de l'empresa. Continuarà el mateix horari, amb les mateixes extraescolars que fins ara i s'afegeixen de noves. Al final de curs es farà una reunió pels pares per informar del funcionament i de les novetats. Com a novetat la taula informativa que posàvem al setembre, la posarem el mes de juny.
Finalment es va insistir en la necessitat que sense cap mena de compromís i amb la mesura del que tothom pugui hi hagi una major participació dels pares i mares en l'AMPA de l'escola per tal de poder dur a terme totes les tasques i objectius que hi ha per el futur.