dimarts, 11 de març del 2014

Com preparar als nostres fills pel dia de demà?


El passat dia 6 de març, i dins del programa d'activitats del "Factor Q", vàrem poder escoltar la Roser Sellés, mestra i graduada en coaching, que ens va parlar sobre intel·ligència emocional. La xerrada va ser seguida per unes 90 persones de les diferents escoles de Vic. Aquest n'és un resum segons paraules de la mateixa conferenciant:





En altres temps el fet de "tenir estudis" era una garantia de futur. En la societat actual les coses han canviat i segons prediuen els experts encara canviaran més. No n'hi ha prou d'adquirir uns coneixements o de tenir un cert nivell intel·lectual. Cada dia es valora més que siguem "emocionalment intel·ligents", és a dir, que sapiguem reconèixer les nostres emocions, les dels altres i gestionar-les, segons el context i en funció del que vulguem aconseguir. En definitiva, la Intel·ligència Emocional ens serveix per ser més eficients, més lliures i així més feliços.


En la conferència  s'ha parlat d'emocions, d'actituds, de comportaments, d'expectatives, de responsabilitats, de ser proactius, de les relacions pares-fills, del paper dels pares, dels mestres i de l'entorn, i de molt més que de ben segur ens ajudarà a preparar els nostres fills pel món que es trobaran, i a créixer  com a persones.


La Roser ens va proposar donar continuïtat a la conferència a través de tallers amb grups més reduïts de gent, si hi ha interès.


Aquí teniu un enllaç al facebook de Coaching Familiar Educatiu: