dijous, 28 d’abril del 2016

Jocs Olímpics a l'Escorial


Pare 1 - Eeeps, saps que falta molt poc per als Jocs Olímpics de pares i mestres de l'Escorial? Vaaa, t'animes i ens apuntem a un partidet de futbol sala?

Pare 2 - FET! Em sembla que el fan el 9 de maig. I t'atreveixes a uns dards, a l'11?

Pare 1- Ah, d'acord!! I has vist que fan una sessió de zumba, el 12 de maig? Uauuu, aquests de l'AMPA, que forts que van!!

Pare 3 - De què parleu? On ho diu, on ho posa, això dels Jocs Olímpics?

Pare 1 - Sí, mira, es fan un munt de coses del 9 al 22 de maig: bicicletades, punxats, bitlles catalanes i molt més! Les pots veure totes si cliques AQUÍ. I afanya't, que diumenge és l'últim dia per apuntar-s'hi!!!



A partir de 9 de maig, posa't les vambes,
que t'esperem a l'Escorial!!! 

 


dilluns, 25 d’abril del 2016

Conferència "Educar per preparar-los per a la vida"



Dimarts 26 d'abril, a les 9 del vespre
a la sala d'actes de l'Escorial, 
veniu a escoltar la conferència de 
Maria Jesús Comellas


Com passar del què sabem al què fem? Eines i recursos per afavorir el grau de maduresa apropiat a l'edat de cada infant, per poder respondre conjuntament (pares, mares i professorat), i sense neguits, a les situacions que es trobaran en els diferents llocs on vagin.

Maria Jesús Comellas és mestra, doctora en psicologia i professora emèrita de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona. És assessora familiar i dinamitzadora del projecte adreçat a les famílies Xarxa de Debat Educatiu.